Omdat ToLiDi cijfers altijd interpreteert vanuit de context van een bedrijf, is het mogelijk om een gepast advies te geven. Vanuit onze expertise en partners adviseren en begeleiden wij u graag bij complexe zaken.

ToLiDi besteedt veel aandacht aan de interne processen binnen de organisatie. Voor iedere probleemstelling wordt gekeken welke kennis van de expertisegebieden en van de branche van de opdrachtgever nodig is.

Voor aanvang van de opdracht maken we heldere afspraken over het eindresultaat. De opdrachtgever wordt voortdurend geïnformeerd over de status van het project en voorzien van direct implementeerbaar advies.

Voor de vraagstukken waar bepaalde specialisten voor nodig zijn, heeft ToLiDi vakspecialisten klaar staan om deze voor u op te lossen. ToLiDi heeft onder anderen partners in de volgende adviesgebieden: fiscaal, financiële planning, juridisch, en verzekeringen.

Hiervoor maken we vooraf een scherpe prijs, met als uitgangspunt dat de baten altijd groter moeten zijn dan de lasten.

Wilt u weten wat wij bij adviesvraagstukken voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met ToLiDi voor een vrijblijvend gesprek.

Copyright @ Tolidi

Pin It on Pinterest

Share This