ToLiDi is een administratiekantoor bestaande uit een jonge en energieke mensen die een passie hebben voor de horeca. Dit is mede ontstaan vanuit eigen werkervaring in het verleden, wat betekent dat we veel praktijkervaring in huis hebben. Verder is het team aangevuld met jonge professionals die zowel de theoretische als praktische kennis hebben. Onze manier van communiceren is laagdrempelig, direct en persoonlijk.  
ToLiDi voegt het onmisbare ingrediënten financiële en bedrijfskundige toe aan hospitality. Wekelijks bezoeken of hebben wij contact met onze cliënten en verwerken de volledige administratie. Kascontrole, inkomende facturen, debiteuren en crediteuren, bankmutaties, enz. We tackelen ontbrekende posten, want alleen met een sluitende administratie weet u aan welke touwtjes u moet trekken.

Maandelijks maken we een winst- en verliesrekening. Die bespreken we met u. Punt voor punt. We nemen de kosten en opbrengsten door en vertellen waar u in onze ogen kunt besparen. Problemen pakken we samen aan. Zijn de marges niet goed? Dan kunnen wij u ondersteunen en adviseren over onderhandelen met leveranciers. We hebben geen enkele moeite om meer te doen. Wij noemen dat: “going the extra mile.”

Spreek dit u aan? Neem dan contact voor een vrijblijvende kennismaking via: 010-333 0224 of mail naar: tld@tolidi.nl.

Copyright @ Tolidi

Pin It on Pinterest

Share This