Copyright @ Tolidi

Over ToLiDi

Omdat een goede samenwerking gebaseerd is op vertrouwen.

Betrokkenheid

“Betrokkenheid, loyaliteit en inspiratie zijn waarden die ik belangrijk vind en die ook centraal staan bij ToLiDi. Door betrokkenheid met een cliënt ga je je loyaal voelen naar een bedrijf en ben je bereid dat extra stapje te zetten.  Ik streef ernaar dat iedereen met plezier werkt en zo het uiterste uit zijn of haar eigen werk kan halen. Door betrokken te zijn creëer je ook een transparante, heldere cliëntrelatie. Dit voorkomt discussies achteraf over bijvoorbeeld een factuur.”

Duurzame relatie

Ik heb voorheen namelijk zelf gewerkt bij (middel) grote kantoren en wat mij opviel was dat cliënten soms bang waren om hun adviseur te bellen met een vraag. Ze vreesden de hoge uurtarieven en dat ze gelijk een factuur toegestuurd kregen na een belletje. Die drempel wil ik wegnemen, door een acceptabel tarief te bieden en heldere afspraken te maken. Ik heb liever dat ik twee uurtjes aan een cliënt kan besteden tegen een aanvaardbaar tarief en zo een duurzame relatie op kan bouwen, dan dat ik de hoofdprijs vraag voor één uurtje. Cliënten moeten waar krijgen voor hun geld.

Inspiratie

Inspiratie haal ik uit interactie met mijn cliënten. Door korte lijntjes te houden en te praten met hen kom ik erachter wat hun wensen en knelpunten zijn. Ik vind het uitdagend om dan met nieuwe ideeën en oplossingen te komen. De antwoorden op veel vragen liggen bij de cliënt en de oplossing ligt ook vaak in de organisatie zelf. Als je dit uit kunt zoeken en de cliënt hiermee in de juiste richting kunt wijzen, dan ben je goed bezig. Ik houd ervan om naar oplossingen te zoeken.  Ik vraag me altijd af waarom en hoe het anders kan. Ik bied geen kant-en-klare oplossingen maar zet mensen juist aan het denken. Ik neem de ondernemer mee terug naar de basis van zijn organisatie.

De naam ToLiDi

D at organisatorische zit echt in mijn aard. Ik regelde ook altijd alles voor mijn twee broertjes. Zeker toen we vanuit Kaapverdië naar Nederland kwamen. Mijn broertjes betekenen veel voor me, we hebben nog steeds een sterke band.

Ik heb ook altijd gezegd dat als ik ooit iets voor mezelf ga beginnen, mijn broertjes daar op de een of andere manier in terug moeten komen. Vandaar de naam ToLiDi:  Dit zijn de eerste twee letters van onze voornamen.

Neem contact op

tld@tolidi.nl

010 333 0224

Aelbrechtskade 66 3022 HP Rotterdam

M-V: 9:00-18:00 | Z-Z: Gesloten

Pin It on Pinterest

Share This