Delaganza is een succesvolle beautysalon. Eigenaresse Dela Wosinu Gadri bereikte dat door hard te werken en haar passie te volgen. Hiermee wil zij ook een inspiratie zijn voor haar kinderen. En ze droomt ervan om nóg groter te worden.

“Het geheim van Delaganza? Ik geef mijn klanten alle aandacht, luister naar hun wensen en doe wat zij willen. Ik probeer mijzelf in de klant te stoppen. Ik lever geen standaard maatwerk zoals andere pruikenmakers, maar ik kijk verder door een pruik te maken die bij iemand past. En ik werk hard: als je echt iets wil, ga er dan voor. Op deze manier wil ik ook een inspiratie zijn voor mijn kinderen. Ik wil ze laten zien dat je ver komt door hard te werken en je passie te volgen. Mijn dochters en zoon zijn trots op me als ze in mijn salon zijn. Ze denken mee en soms hebben ze hele goede ideeën, die ik dan ook toepas. Verder omgeef ik me met positieve mensen. Mijn man en mijn vriendinnen geloven in mijn dromen.”

Dromen
Want hoe succesvol Dela ook is, ze blijft altijd dromen. “Ik ben meer dan 10 jaar bezig en het gaat goed. Maar mijn droom is om meerdere vestigingen te openen in Nederland. Delaganza moet een soort merknaam worden, die staat voor de beste kwaliteit van Nederland. Ook wil ik trainingen geven in binnen- en buitenland. Ik heb alles zelf moeten leren, maar ik wil andere vrouwen graag helpen om ook iets te beginnen. Ooit wilde ik vrouwenrecht studeren, nu wil ik op deze manier zorgen voor vrouwen-empowerment.”

Carrière
“Zo zie je maar; wat begon als hobby is nu uitgegroeid tot iets groots. Vandaar ook die spreuk aan de muur. Ik ging van 0 tot 10 door met talent en passie van mijn hobby mijn carrière te maken. En dat was een hele reis.”

www.Delaganza.com

tekst door Laura Tenret
www.lauratenret.nl

Copyright @ Tolidi

Pin It on Pinterest

Share This